History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Förhandlingspodden
Carl Fhager
Category: Business
Location:
Followers (19)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto
by Carl Fhager
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with PodOmatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
March 20, 2017 04:04 PM PDT

Träffa VD:n för Stockholms Handelskammare som berättar hur det är att driva och förhandla i ett intensivt förändringsarbete. Maria har även gedigen erfarenhet som nära medarbetare till Carl Bildt och f.d VD för Timbro. Hon berättar om sin syn på förhandlingar i politikens värld, både nationellt och internationellt.
Skicka gärna frågor till: forhandlingspodden@maqs.com
Teknik/klippning: Mattias Åsén

March 13, 2017 04:19 PM PDT

Träffa superentreprenören Douglas Roos som var en av de första som attackerade det svenska spelmonopolet när han tog Ladbrokes till Sverige. Idag är han grundare av Nyheter24-gruppen som utmanar de etablerade aktörerna i den tuffa mediabranschen. Douglas och jag skall också diskutera det intressanta ämnet om när och hur man skall köpa advokattjänster.
Skicka gärna frågor till: forhandlingspodden@maqs.com
Teknik/klippning: Mattias Åsén

March 06, 2017 03:00 PM PST

Möt deckarförfattaren och förhandlingsexperten Viveca Sten. Viveca är inte bara författarinna utan har även mångårig erfarenhet som bolagsjurist i stora bolag som Posten och SAS. Dessutom har hon skrivit en bok i Förhandlingsteknik (Förhandla i affärer, 2003) och hon håller föreläsningar i ämnet. Tillsammans med Viveca går vi igenom många intressanta aspekter av förhandling, som exempelvis hur man hanterar låsta situationer och den ruskigt effektiva metoden med hypotetiska frågor.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.

Teknik/klippning: Simon Löfving.

February 27, 2017 03:00 PM PST

Mikael Pawlo är investeraren, styrelseproffset och grundaren till Mr Green. Numera driver han start up-bolaget Red Flag. Tillsammans med Mikael går vi på djupet med förberedelsestadier, vi lär oss principen om re-anchoring och får höra om gåsleverförhandlingen som urartade.

February 22, 2017 02:39 AM PST

Djurgårdens sportchef berättar, från början till slut, hur förhandlingen gick till när Kim Källström gick från Grasshoppers till Djurgården.
Bosse berättar också om det snöpliga slutet på Gustav Engvall-övergången, samt ger en bild av sin egen arbetssituation kring att skaffa en eventuell ny anfallare till Djurgården.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving.

February 20, 2017 03:00 PM PST

Meg Tivéus har en lång cv - chef inom detaljhandeln på NK och Åhlens, senare vd för statliga Svenska Spel och numera styrelseproffs och föreläsare.
Meg berättar om hur det är att agera i den politiska miljön, hur förhandlingarna går till på ett varuhus samt hur du kan förhandla på bästa sätt när du shoppar. Hon höjer också ett varningens finger och berättar om hur du ska förhandla för att inte gå på nitar i IT- och byggbranschen.
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving.

February 13, 2017 03:00 PM PST

Bob Jelica har erfarenhet från att arbeta på Saab och Ericsson, men har också varit chef på snabbväxande bolag som Spotify och Football Addicts. Avsnittet är ett specialavsnitt. Inspelat live på Gaius, arbetsmarknadsmässan för jurister. Bob berättar om hur man skall löneförhandla, både som arbetsgivare och arbetstagare. Han berättar också vad som är nycklarna till att skapa framtidens arbetsplats och högpresterande team. Vad är nyckeln till att skapa en arbetsplats där alla vill jobba gratis?
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving.

December 26, 2016 03:00 PM PST

Vem vill inte veta hur motparten tänker i en förhandling. I detta häftiga avsnitt skall tankeläsaren Henrik Fexeus lära er allt om detta, och lite till. Ni får även veta hur ni ska göra för att en motpart ska gilla er och hur man gör för att skapa förtroende.

December 19, 2016 03:00 PM PST

Vem när inte drömmen om att driva ett pensionat i Italien på karriärens höst? Carl Lundgren och hans partner i ESS Hotell har tagit den drömmen ett steg vidare och är i dag en stark aktör i Hotellbranschen. Hör Carl berätta om den första naiva förhandlingen när ESS köpte Falkenbergs Strandbad, hur det är att göra affärer med Percy Nilsson samt sanningen bakom rumspriserna på booking.com.
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving.

December 12, 2016 03:00 PM PST

Träffa PR-oraklet Simon Strand som lär er allt om förhandlingar och media. Hur ska man göra om en mediakris uppstår under en förhandling och hur maximerar man PR-utfallet när affären väl är gjord. Simon ger er även sin syn på varför Pilotstrejken så totalt havererade.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.

Teknik/klippning: Simon Löfving.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes