History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Förhandlingspodden
Carl Fhager
Category: Business
Location:
Followers (30)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25
by Carl Fhager
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
September 18, 2018 01:01 AM PDT

Träffa Niclas Eriksson, vd på Elgiganten, som blev utsedd till Handels mäktigaste 2017. I detta avsnitt ska ni få veta hur mycket ni kan pruta i en Elgigantenbutik, vilket som är det bästa sättet att hantera mellandagsrean och mycket annat matnyttigt.
Vi ska också gå igenom hur branschen förändras i tider av digitalisering samt höra mer detaljer kring Elgigantens förvärv av Phonehouse.

September 11, 2018 05:40 AM PDT

Professor emeritus Sören Holmberg kan allt om svensk politik och svenska val. Sören berättar för oss om hur förhandlingarna går till nu, vad vi har framför oss och han berättar även vem som blir Sveriges nästa statsminister. Avslutningsvis diskuterar vi även hur demokratin mår just nu. Demokratin i Sverige råkar fira 100 år just i år.

Klippning: Simon Löfving

May 23, 2018 12:27 AM PDT

Då var det dags att avsluta säsong V av Förhandlingspodden. Totalt är vi nu uppe i 58 avsnitt av podden så ni har mycket matnyttigt att lyssna på i solstolen under semestern. I detta säsongsavslutande avsnitt sammanfattas de olika poddavsnitten från denna säsong. Glad sommar och på återhörande!

Klippning: Simon Löfving

May 16, 2018 06:54 AM PDT

Mattias Göransson är mannen som har ritat om den svenska magasinsbranschen. Han startade Offside 1999 och Filter 2008 och berättar om nyckelfaktorerna för att skapa ett framgångsrikt magasin och om hur Offside och Filter förhåller sig till digitaliseringen i mediabranschen. Mattias berättar om sina erfarenheter av ryssar och avslutar med att berätta om vad som fick Carola att försöka stoppa en publicering i Filter.

Klippning: Simon Löfving

May 08, 2018 05:43 AM PDT

Markus Schwartz är operastjärnan som på sistone bland annat uppträtt på StockholmsOperan och GöteborgsOperan. Markus lär oss hur man utvecklar sin röst och förbereder sig för sitt föredrag eller sin förhandling. Mängder av konkreta tips i ämnet, allt från hur man tränar på sin andning till vilken frukt man ska äta för att rösten ska bli bästa möjliga dagen efter. Tänk hur mycket man använder sin röst men hur lite man egentligen tränar på den. Missa inte denna chans att få unika och väldigt användbara tips från en riktig expert.

April 30, 2018 03:00 PM PDT

Patrick Mörk är Sveriges mest erfarna fotbollssgent med över 30 års erfarenhet och flera hundra genomförda internationella övergångar. Tillsammans med Patrick tar vi en fotbollstransfer från a till ö. Varför vill en klubb ha en spelare, hur går sedan förhandlingarna till, medias roll och vi avslutar med läkarundersökning och signing. Missa inte chansen att komma bakom kulisserna på det man annars bara läser om i media.
Klippning: Simon Löfving

April 24, 2018 07:33 AM PDT

Förhandlingspodden träffar Marcus Risberg i detta avsnitt. Marcus är vd på Tallink Silja. Tillsammans med Marcus pratar vi om rederibranschen, hur ser affärsmodellen ut. Marcus är född i Finland, uppvuxen på Åland och sedan 20 år bosatt i Stockholm. Han är med andra ord väl lämpad att prata finsk-svensk förhandlingskultur. Ni får svar på frågorna hur man ska agera om en finne är tyst, ska man babbla eller vara lika tyst. Och ska man sätta sig med motparten i bastu innan förhandlingen?

April 16, 2018 03:00 PM PDT

Charlotte Ljunggren är flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport. Charlotte berättar om hur en flygplats bygger sin affärsmodell. Ni får också veta varför man får bussgate med ett flygbolag medan ett annat flygbolag får bästa position på flygplatsen.
Och kanske undrar ni varför vissa flyglinjer startas och andra inte. Charlotte berättar om spelet bakom luftvägarna.
Klippning: Simon Löfving.

April 09, 2018 03:00 PM PDT

Maria Hemberg är chefsjurist för Volvo Cars. Hon är dessutom sekreterare i Volvos styrelse och styrelseledamot i Sweden-China Trade Council. Det är med andra ord en riktig tungviktare som gästar Förhandlingspodden och delar mig sig av sina kunskaper och erfarenheter. Missa inte att ta del av detta avsnitt där Maria lär oss att förhandla, göra affärer och skriva avtal i Kina. Hon berättar dessutom om hur det är att genomföra de mycket stora och komplexa affärer som hon ansvarar för i sin roll på Volvo.

April 02, 2018 03:00 PM PDT

I detta avsnitt av Förhandlingspodden träffar vi E-sportförbundets ordförande Alexander Hallberg. Alexander berättar om vad e-sport är, hur det är organiserat och likheter respektive skillnader mot ”vanlig” sport. Vi går också bakom kulisserna och reder ut vilka affärer som sker och hur de går till i e-sportvärlden. Slutligen berättar Alexander om den allmänna förhandlings- och affärskulturen inom e-sporten. Hur ska ett företag eller en entreprenör agera om man vill gå in på den scenen.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes