History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Förhandlingspodden
Carl Fhager
Category: Business
Location:
Followers (36)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25
by Carl Fhager
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
April 08, 2019 03:00 PM PDT

Alla har väl någon gång varit på café, bageri eller konditori. I detta avsnitt av Förhandlingspodden träffar vi Mattias Ljungberg. Mattias driver Tössebageriet, och även Mr Cake tillsammans med Roy Fares. Ni har sett honom i flera tv-program såsom Hela Sverige bakar och Det stora tårtslaget. Mattias berättar om hur affärerna funkar i cafebranschen. Vi ska också hantera den helt central frågan: kan man förhandla på ett konditori? Slutligen ska ni få reda lite på bakgrundsstoryn kring Prins Carl Philips häftiga bröllopstårta.

April 01, 2019 03:00 PM PDT

Hans Wallenstam är fastighetsmagnaten som sedan länge är vd för Wallenstam. Tillsammans med Hans ger vi oss in i fastighetsbranschen och diskuterar allt från den omdiskuterade Mipim-mässan i Cannes till hyresrättens framtid.
Hans berättar hur man gör en fastighetsaffär på bästa sätt och spånar även kring vilket land i världen man ska investera om man är lite riskbenägen.
Idrott, föreningsliv och sponsring behandlas också utifrån Hans långvariga och djupa engagemang i Pixbo Wallenstam.

March 25, 2019 03:00 PM PDT

Träffa Mika Kjellberg, modellagent och grundare av agenturen Mikas. Mika har varit med sedan modellbranschen startade och sett den växa - och förändras. Mika tar oss med bakom kulisserna och berättar hur kända modeller, som Emma Wiklund och Victoria Silvstedt, byggt upp sina karriärer.

March 18, 2019 03:00 PM PDT

Lars Wallin är stjärndesignern som tar fram spektakulära klänningar, kläder och smycken för många av våra mest kända kvinnor. Lars berättar om hur modebranschen fungerar, vart framtiden pekar och avslöjar även lite tankar om sina nya kollektioner.
Vi får också veta hur det är att arbeta med kändisar, hur bygger man förtroende bland kungligheter och andra celebriteter. Slutligen ger Lars några vassa råd om hur man ska förhandla med stil.

För mer info: www.larswallin.com

December 17, 2018 03:00 PM PST

Jonas Eriksson är superentreprenören som blev fotbollsdomare och i den rollen blev han Sveriges bästa och genom tiderna mest meriterade domare.
Sedan Jonas tröttnade på svågerpolitiken inom FIFA och slutade som domare i våras har han ånyo börjat som entreprenör och håller även väldigt uppskattade föreläsningar.
Vill du veta hur man kan förhandla med en domare, hur en domarkarriär fungerar egentligen, hur det är att behandla Ronaldo som alla andra och lite till. Missa inte detta spektakulära avsnitt av Förhandlingspodden !

December 10, 2018 03:00 PM PST

Annette Magnusson är generalsekreterare för Skiljedomsinstitutet vid Stockholms Handelskammare och hon om någon har koll på det här med skiljeförfaranden.
För det är ju så i en del förhandlingar, att alternativet till en uppgörelse är en process. Vad innebär en process inför en skiljenämnd? Vad kostar det? Och vad är skillnaden mot domstolsprocess? Kan och ska man använda verktyget medling? Välkomna till ett mycket matnyttig avsnitt där vi går lite mer på djupet kring alternativet process.

För den som önskar mer info om Svenska Skiljedomsinstitutet rekommenderas denna film som togs fram med anledning av Svenska Skiljedomsinstitutets 100-årsjubileum:

https://vimeo.com/205567614

https://sccinstitute.com/about-the-scc/scc-100-years/the-quiet-triumph/

December 03, 2018 03:00 PM PST

Johan Trouvé är vd på Västsvenska Handelskammaren. Johan berättar för oss om varför han tycker den omdiskuterade Västlänken är en bra ide. Och även om hur så stora infrastrukturprojekt överhuvudtaget kommer till. Vem kommer med iden och hur går förhandlingen till.
Detta och mycket annat i detta spännande avsnitt.

November 26, 2018 03:00 PM PST

Peter Bagge är mångårig chef på Uppdrag granskning. I denna roll får han ofta uppgiften att prata med den som ska granskas och försöka få personen och ställa upp på en intervju. Hur bygger man förtroende när man börjar på minus? Vilka villkor och krav accepterar Uppdrag granskning och SVT i samband med intervjun? Peter tar med oss bakom kulisserna i dessa delar.
Många PR-konsulter håller kurser i vad man ska göra när Uppdrag granskning ringer - för alla Förhandlingspoddens lyssnare berättar nu Uppdrag granskning själva vad de har för råd till den som får ett samtal.

November 19, 2018 03:00 PM PST

Torsten Jansson startade New Wave Group i en källare i Dingle. Företaget är idag ett multinationellt börsföretag. Hur har denna resa varit möjlig? Torsten berättar om hur man behåller företagskulturen under en tillväxtresa. Som vd för ett världsomspännande företag har Torsten 150-200 resdagar och han ger sina bästa tips på hur man förhandlar i en internationell miljö. Vi pratar särskilt om USA och Danmark. Dessutom ger Torsten sitt bästa förhandlingstips, som är av det lite mer udda slaget. Missa inte detta avsnitt med superentreprenören Torsten Jansson

November 12, 2018 03:00 PM PST

Träffa serieentreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter. Susanne nominerades till utmärkelsen Näringslivets mäktigaste kvinna av Dagens Industri både 2017 och 2018. Tillsammans med Susanne ska vi prata om hur mycket det kostar att bygga en app - och hur man tjänar pengar på den. Vi kommer in på frågan om hur man både som investor och entreprenör ska tänka när det är dags för kapitalanskaffning och slutligen slår Susanne ett slag för en av hennes hjärtefrågor - kvinnligt entreprenörskap.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes