History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Förhandlingspodden
Carl Fhager
Category: Business
Location:
Followers (30)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25
by Carl Fhager
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
March 19, 2018 03:00 PM PDT

I detta avsnitt av Förhandlingspodden träffar vi Nevs vd Stefan Tilk. Stefan berättar hur det är att driva bolag i automotiveindustrin i dessa tider av mycket stor förändring. Hur mycket mer kostar det att bygga en elbil? Kommer vi att få se självkörande bilar ta över i en framtid. Dessutom berättar Stefan om sina erfarenheter av att göra affärer i Kina - Nevs har ju mycket av sin verksamhet där. Avslutningsvis berättar även Stefan om sina tankar kring GAIS där han är nyinvald styrelseledamot.

March 12, 2018 03:00 PM PDT

Johan ”RedTop” Larsson är mannen bakom nya Pustervik, Rocklubben vid Järntorget i Göteborg. Han har också många års erfarenhet av att arrangera klubbar och konserter. Johan berättar om hur man får ihop ekonomin kring en konsert och bjuder på några framgångsfaktorer för att driva en rockklubb på bästa sätt. Slutligen ska vi få sanningen bakom förhandlingarna med alla vanliga och ovanliga artister. Vad svarar Johan egentligen när han får ett krav på att det ska finnas knark backstage.
Klippning: Simon Löfving

March 05, 2018 03:00 PM PST

Idag ska vi bege oss in i köpcentrumens förlovade land och träffa en som är mycket väl lämpad att prata om detta, nämligen Louise Bergqvist på det internationella köpcenterföretaget Unibail Rodamco. Där har Louise haft lite olika roller - hon har varit centrumchef för Täby Centrum, centrumchef för Nacka Forum och hon var också centrumchef när Mall of Scandinavia utvecklades och nu är hon leasing manager för både Mall of Scandinavia och Täby Centrum. Så att Louise vet vad hon pratar om.

Vi ska prata lite allmänt om köpcentrum, hur går det egentligen? Det talas om en förestående kris för den fysiska handeln och för köpcentrum. Stämmer det? Hur ska köpcentrumen möta detta hot.

Med Louise pratar vi också allmänt om förhandlingar med hyresgäster i ett köpcenter.

February 26, 2018 03:00 PM PST

I veckans avsnitt av Förhandlingspodden träffar vi den färgstarka förlagsdirektören Ann-Marie Skarp. Ann-Marie grundade Piratförlaget 1999, då hon bröt sig loss från Norstedts Förlag, och har sedan dess varit en förnyare i branschen. Vi pratar om bokbranschens utveckling i en digitaliserad värld. Förhandlingar med författare berörs också, liksom vilken roll författarnas agenter spelar i de förhandlingarna. Ni får också svaret på frågan hur en författare ska göra för att förhandla sig till en svit på Grand Hotel.
Klippning: Simon Löfving

February 19, 2018 03:00 PM PST

Här är säsong V av Förhandlingspodden! Vi inleder starkt med Kristina Lindhe som är VD och grundare av Lexington. Bolaget har växt från en idé i Kristinas huvud till att idag finnas i över 20 länder. Kristinas har också vunnit många priser för sitt ledarskap. Med Kristina pratar vi om hur man ska manövrera i det nya digitala landskapet. Hur ska man utveckla sina egna butiker, jobba med återförsäljare samt online. Vi ska även få veta varför Kristina inte gillar att förhandla med fransmän.

Klippning: Simon Löfving

December 11, 2017 03:00 PM PST

Andreas Andersen är VD på Liseberg och pratar om hur affärerna går till i Tivolivärlden. Hur mycket kan du egentligen förhandla i kassan när du ska köpa ditt åkhäfte. Vi pratar också om varför danskar är som de är vid förhandlingsbordet och slutligen ska vi få höra Andreas berätta öppenhjärtigt om hur det var att komma till Göteborg med ambitionen att inte ha någon relation med de du gör affärer.

December 05, 2017 03:58 AM PST

Vi träffar Sam Manaberi, vd och medgrundare till Trine. Bolaget som finansierar och möjliggör för solentreprenörer att skapa en bättre elförsörjning i Afrika. Podden berör det goda företagandet och en eventuell motsättning med vinstintresset. Också frågan hur denna typ av företagande påverkar förhandlingar. Afrikansk affärskultur och förhandlingsteknik berörs också liksom vikten av att kramas i förhandlingar.

November 27, 2017 03:00 PM PST

I detta avsnitt av Förhandlingspodden träffar vi Håkan Mild. Trollhättans stolthet, som efter en elitkarriär med bland annat VM-brons i USA 1994 övergick i en sportchefsroll i IFK Göteborg. Sedan ett antal år tillbaka är Håkan verksam i näringslivet i olika roller. Vi pratar om galna förhandlingar under sportchefstiden, men även om den intressanta jämförelsen mellan förhandlingar och affärsklimat i sportvärlden och näringslivet. Och vi talar om vad respektive sida kan lära av den andra.
Teknik/klippning: Simon Löfving

November 13, 2017 03:00 PM PST

Anna-Karin Wyndhamn är Supernannyn i TV 3:s programserie där hon kliver in och skapar ordning i kaotiska familjer. Anna-Karin berättar om hur du ska kommunicera med små barn samt ger svaret på frågor om mutor är effektivt etc. Vi pratar även om tonåringar och hur du ska sätta regler, hantera skärmberoende etc. Ur sin roll som pedagog ger även Anna-Karin några kloka ord hur man ska agera i en förhandling.
Teknik/klippning: Simon Löfving

November 06, 2017 03:00 PM PST

Brynolf & Ljung är trollkarlarna har slagit hela världen med häpnad med sin härliga magi som bygger mycket på perception, minne och alternativa fokuspunkter. Vi ska få lära oss lite om deras hemligheter samt prata om vilka möjligheter man har att översätta deras unika kunskaper in i en kommersiell förhandlingssituation. Detta avsnitt är en livepodd inspelad under en konferens med MAQS Advokatbyrå i Båstad.
Teknik/klippning: Simon Löfving

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes