History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Förhandlingspodden
Carl Fhager
Category: Business
Location:
Followers (24)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto
by Carl Fhager
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with PodOmatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
June 05, 2017 03:00 PM PDT
Träffa Handelsprofessorn Micael Dahlén som tar med oss på en svindlade resa om hur du blir mer kreativ, vad som krävs för att göra bra affärer i en ny tid och slutligen hur man ska göra för att en förhandling ska avslutas med en känsla av att alla är nöjda. 

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.

Teknik/klippning: Simon Löfving

May 29, 2017 03:00 PM PDT

Laila Bagge är känd från bland annat Idol och hon har gedigen kunskap och mycket stor erfarenhet av musikbranschen och guidar oss igenom affärerna och avtalen där. Men Laila har många strängar på sin lyra - hon har bland annat startat flera företag och hon berättar hur man tar sin ide från ord till handling och ger oss också sina bästa förhandlingstips.
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

May 22, 2017 03:00 PM PDT

Träffa stjärnmäklaren Niklas Berntzon från Stockholm Eklund New York. Niklas går från a till ö i hur du ska agera för att få ut maximalt av din bostadsaffär - när ska till exempel visning ske och bör köket repareras före eller efter affären?

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

May 15, 2017 03:00 PM PDT

Marion Ehmann är tysk advokat, som har varit svensk advokat och som i dag är verksam som coach och föreläsare. Marion berättar om sin syn på svensk konflikträdsla och hur man hanterar detta i förhandlingssituationen. Marion ger också grunderna i vad man ska tänka på när man förhandlar med tyskar.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

May 08, 2017 03:00 PM PDT

Fredrik Wester är vd och storägare i spelföretaget Paradox Interactive -
succéföretaget som gått från sju till 200 anställda under hans ledning. Fredrik berättar om hur han köpte in sig i företaget 2003 och vad man kan tänka på om man får en sådan möjlighet. Han går igenom hur man maximerar utfallet av ett företagsförvärv och hur han lägger upp sin förhandlingsstrategi på ett sätt så alla blir nöjda. Fredrik berättar också om hur gamingbranschen funkar, varför Minecraft blev en så makalös succé samt ger oss lite framtidsspaningar.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

May 01, 2017 03:00 PM PDT

Stjärnarkitekten Gert Wingårdh ses av miljoner svenskar i succéprogrammet Husdrömmar. I Förhandlingspodden berättar Gert vad man ska tänka på när man går in i ett husprojekt. Gert berättar även hur det går till att anlita en arkitekt och vad det kostar att få ett Wingårdh-ritat hus.
Avsnittet spelades in i Villa Hansson, den första villan som Gert ritade för snart 40 år sedan.
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com. Teknik/klippning: Simon Löfving

April 17, 2017 03:00 PM PDT

Träffa supertalangen Evelina Lindgren. VD för emballageföretaget aPac AB. Evelina blev bland annat utsedd till årets unga vd 2015 och i Förhandlingspodden berättar hon om förhandlingar i olika arbetsrättsliga situationer, det vill säga löneförhandlingar, förhandlingar med facket och så vidare. Evelina berättar också om hur hon ser på låsta situationer i förhandlingar och hur man gör för att lösa upp dessa. Slutligen berättar Evelina om hennes sätt att träna upp sitt tålamod, vilket ju onekligen kan vara viktigt i förhandlingar.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

April 10, 2017 03:00 PM PDT

Träffa grundaren av MRG Wines, Moa Gürbüzer. Moas företag producerar exklusiva alkoholfria viner och champagner. Tillsammans med Moa skall vi lära oss hur affärerna i vinbranschen går till, hur det är att förhandla i Dubai och Japan och sist men inte minst få lyssna till Moas vision: med eller utan alkohol.

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

April 03, 2017 03:00 PM PDT

Träffa regissören, manusproducenten och klipparen Anders Nilsson. Mannen bakom bland annat Johan Falk och Noll tolerans. Anders berättar om hur förhandlingarna går till kring en filmproduktion, hur man ”blir av med” en rollkaraktär när förhandlingar bryter samman med skådespelaren dagen före inspelning. Anders berättar även för oss hur man skapar en skön förhandlingsscen på film samt ger oss några nedslag bland förhandlingsscener i filmhistorien. Annorlunda och väldigt roligt avsnitt!

Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving

March 27, 2017 03:00 PM PDT

Träffa Pär Svärdson, eller e-handels Zlatan som han också har kallats efter sina fantastiska framgångar med att bygga e-handelsföretag. Pär byggde först upp och sålde av Adlibris och har nu byggt upp Apotea. Pär berättar om formeln för framgång på nätet, hur han bygger en kultur av kostnadsmedvetenhet i sina företag samt vilka lärdomar han drog av förhandlingarna kring försäljningen av Adlibris.
Skicka gärna frågor till forhandlingspodden@maqs.com.
Teknik/klippning: Simon Löfving.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes